A legtudatosabb önmagunk és a tudatos vásárlás iránti törekvés hívta életre a Company of Life online magazin és webshopot, mely mától élvonalbeli és világhírű termék kínálatával a kompromisszumoktól mentes, minőségi értékrendet támogatja az élet különböző területein. 

A márka induló kampányának részeként ismerős szereplők is feltűnnek, akik a hétköznapi életük tudatos pillanatairól és annak magabiztos megéléséről osztanak meg gondolatokat a rövid videók formájában. A vágóképekben feltűnik Odett, Kaptay Annamari és Ian O’Sullivan, valamint Budavári Fülöp is. A produkciót a Compact Crew gyártotta.

A Company of Life magazinjának hasábjain szakértők bevonásával készült bejegyzések olvashatók főként a szépségápolás, egészség és háztartás vonatkozásában, melyben Kardos Júlia sminkmester és Gyulai Laura kozmetikus is közreműködnek.

Különleges márkaikonok repertoárja

A Company of Life virtuális polcain sorakozó körülbelül ezer termék közül itthon elsőként debütál a Fenty, a lengyel Kiré Skin, a borsó alapú Sproud tejek, a The Vurger Co. 100%-ban vegán termékei és az Attitude háztartási márka is.

A termékkínálat különlegessége amellett, hogy etikus körülmények között, fenntartható módon készültek és jótékony hatásúak az, hogy legtöbben eddig nem, vagy csak korlátozottan volnak elérhetők a hazai piacon.

A Company of Life oldalán az alábbi termékkategóriák inspirálják a teljesebb mindennapok megélését:

Élelmiszer

édesség, sütés-főzés, diéta, kenyérfeltét, italok, sós snack, reggeli, alternatív tejtermékek, kenyérfélék, müzli,

Egészség

patika, sport, táplálékkiegészítők, vitaminok, ásványi anyagok

Szépségápolás

arcápolás, hajápolás, testápolás, napozás, szappan, dezodor, szájápolás, bőrápolási kiegészítők

Baba-mama

pelenka, bébiétel, babaápolás, babajáték, bababarát tisztítószerek és mosószerek

Háztartás

illatosítás, mosás, mosogatás, takarítás, tisztítás

Mindemellett, a webshop termékei Magyarország teljes területére megrendelhetők, a kiszállított termékek összekészítése és csomagolása pedig szintén környezettudatos módon zajlik. A csomagoló- és térkitöltő anyagok biológiailag lebomlók, így környezeti terhelés nélkül elhelyezhetők a kommunális hulladékban vagy komposztban.

Lépj be a Company of Life világába, és fedezd fel a legtudatosabb önmagadat.

Weboldal

Instagram

#companyoflife

#smartversionofyou