Gyakran ismételt kérdések

Nem csupán a nálunk elérhető márkák minősége kapcsán, de a megrendelt termékek összekészítése esetén is kiemelt figyelmet fordítunk a környezettudatosságra. Ennek jegyében kizárólag biológiailag lebomló, valamint környezetbarát térkitöltő- és csomagolóanyagot használunk, illetve egyéb olyan csomagolószereket, amelyek különösebb környezeti terhelés nélkül elhelyezhetők a kommunális hulladékban vagy komposztban.
Mind a csomagolás, mind a szállítás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a választott termékek tökéletes állapotban érkezzenek meg Hozzád. Ezt a csomag méretének és tartalmának megfelelő, környezetbarát térkitöltő használatával, illetve bizonyos termékek esetén környezetbarát hűtőakkuk segítségével biztosítjuk.
Egyszóval: a legszigorúbbaknak. Több szóval: minden nálunk elérhető márka a tudatos életstílus és fenntartható szépség eszméjét és gyakorlatát támogatja. Így legyen szó egészségről, arcápolásról, élelmiszerekről vagy épp babagondozásról, termékportfóliónk kizárólag a legjobb minőségű, világszinten elismert prémium márkák legjavát összesíti. Olyan márkákét, amelyek nem csupán összetételükben, de víziójukban és előállítási folyamataikban is megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak és legmagasabb szakértői elvárásoknak – vásárlói, egészségügyi és fenntarthatósági szempontból is. A nálunk elérhető márkák – persze a termék típusától és felhasználásától függően –, de egytől-egyig megfelelnek az alábbi, a tudatos vásárlók által keresett fenntarthatósági és egészségügyi feltételek valamelyikének vagy mindegyikének: bio – organikus, vegán, „free-from” (glutén, laktóz, tojás, cukor), alumínium-mentes, parabénmentes, SLS/SLES-mentes, foszfátmentes, illatmentes, hipoallergén.
Nem találtál választ a kérdésedre?
Vedd fel velünk a kapcsolatot és írd le a kérdésedet. Mi pedig hamarosan megkeresünk, hogy segíthessünk neked.
Nem találtál választ a kérdésedre?
Vedd fel velünk a kapcsolatot és írd le a kérdésedet. Mi pedig hamarosan megkeresünk, hogy segíthessünk neked.