Gyakran ismételt kérdések

Rendelésed státuszának változásáról minden esetben e-mailben értesítünk. Épp ezért, mielőtt véglegesítenéd az oldalon történő regisztrációdat vagy a vendégként történő vásárlást, mindenképp ellenőrizd a megadott adatok helyességét.
Mind a csomagolás, mind a szállítás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a választott termékek tökéletes állapotban érkezzenek meg Hozzád. Ezt a csomag méretének és tartalmának megfelelő, környezetbarát térkitöltő használatával, illetve bizonyos termékek esetén környezetbarát hűtőakkuk segítségével biztosítjuk.
Egyik legfontosabb alapelvünk, hogy maximális minőséget nyújtsunk a vásárlóinknak  tartalom, termék és kiszállítás tekintetében is. Így, bár a szállítási idő lerövidítésére egyelőre nincs lehetőség, normál feltételek mellett is csupán 2 munkanapot ölel fel az általános szállítási idő (a rendelés leadásától számítva).
Egyelőre külföldre nem szállítunk, de országos lefedettségünknek köszönhetően határon belül bárhová kérheted a csomag kiküldését.
Bár a szállítási idő a futárszolgálat munkatársainak beosztásától is függ, a rendelés leadásától számított körülbelül 2 munkanap elteltével már számíthatsz a csomag érkezésére.
Személyes átvételre nincs lehetőség, de országos szállítási hálózatunknak köszönhetően egy pillanatig sem kell aggódnod, hogy a csomagod esetleg nem érkezik meg Hozzád. Magyarországon belül mindenhová szállítunk. Te csak válogasd össze kedvenc termékeidet, a többit pedig bízd ránk: gondoskodunk róla, hogy rendelésed a lehető leghamarabb a Tiéd legyen.
Nem találtál választ a kérdésedre?
Vedd fel velünk a kapcsolatot és írd le a kérdésedet. Mi pedig hamarosan megkeresünk, hogy segíthessünk neked.
Nem találtál választ a kérdésedre?
Vedd fel velünk a kapcsolatot és írd le a kérdésedet. Mi pedig hamarosan megkeresünk, hogy segíthessünk neked.