A tudatos vásárlás egyik legfelemelőbb pillanata, amikor ajándékba veszünk valamit – és jól sikerül. Ezért úgy döntöttünk, segítünk rátalálni a tökéletes meglepetésre: 20% ünnepi kedvezménnyel és egy csomó karácsonyi ajándékötlettel.

A Company of Life webshopban elérhető minden márka a saját kategóriájának egyik legjobbja: csupa életigenlő termékikon a kifogástalan minőség, a tudatos életvezetés és a fenntartható mindennapok jegyében. Karácsonyi ajándékötlet-sorozatunkhoz most ezek közül válogattunk össze egy csokorral, hogy idén decemberben 20% kedvezménnyel tehesd őket a fa alá. Görgess lejjebb, és fedezd fel őket.

20%-karacsonyi-kedvezmeny

CAUDALIE

A bordeaux-i szőlőültetvényeken felnőtt beauty márka a 100%-ban természetes szépségápolás nagykövete, mesés hatékonyságát pedig a szőlőmag polifenolok kvalitásai biztosítják. Ez a mag tartalmazza ugyanis a világ legpotensebb antioxidáns összetevőit, melyek gyengéden, mégis eredményesen védenek az élet mindennapi stresszhatásaival szemben – kiegyensúlyozatlan étrend, cigarettafüst, szmog stb. –, megelőzve a bőr idő előtti öregedését.

A szőlőmag polifenolok természetes, antioxidáns pajzsként óvják az arcbőrt, miközben mélyrehatóan táplálják azt a belülről fakadó szépség és a sugárzó megjelenés jegyében.

Ezek között is kiemelt szerepet kap a rezveratrol: egy különleges, a szőlőtőkék szerkezetében fellelhető hatóanyag, mely a gyümölcs, szélsőséges környezeti hatásokkal szembeni ellenállóságát erősíti, az arcápolásba átemelve pedig javítja a bőr természetes hialuronsav-termelését (ránctalanítás), stimulálja a fehérjemolekulákat (telt és egészséges bőrszerkezet) és ösztönzi az elasztintermelés, valamint a kollagénszintézis folyamatát (határozott, fiatalos arckontúrok).

A gengéd tisztítóktól és tonerektől kezdve a gazdag összetételű szérumokon át a pezsdítő tusfürdőkig, a CAUDALIE minden bőrtípusra odafigyel, kasmír puha tapintást, ellenálló bőrszerkezetet és élettől ragyogó megjelenést kölcsönözve viselőjének. Fedezd fel a webshopban.

CAUDALIE

OWAY

Az organikus hajápolás magyar származású kedvence, mely páratlan tisztaságú és prémium minőségű összetevőkkel gondolja újra a modern haj- és bőrápolást.

A Bologna környékén található biodinamikus farm (Ortoficcina) gazdag növényvilágából ihletet és összetevőket merítő márka kifinomult szakértelemmel kombinálja a természetes formulák nyújtotta hatékonyságot és a fenntartható termékfejlesztést, maximális figyelmet fordítva az ember-környezet közötti, érzékeny összhangra.

Az Ortofficinán történő növénytermesztés mentes a vegyszerektől, a kémiai rovarirtóktól és a műtrágyától, és 100%-ban a biodinamikus gazdálkodás fenntartható módszereit alkalmazza. Az OWay készítmények emellett kizárólag üveg- és alumíniumflakonokban érhetők el, így nem csupán a termékformulák optimális védelméről, de a csomagolás újrahasznosíthatóságáról is gondoskodnak.

Ha idén karácsonykor a természetes hajápolás kényeztető élményével szeretnél örömet okozni, az OWay a te márkád. Fedezd fel a webshopban.

OWAY

RAAW by Trice

A 100%-ban organikus beauty termékek modern múzsája, egyenesen New Yorkból.

A RAAW filozófia a naturális arcápolás tudományosan megalapozott alkímiája, díjnyertes formuláit pedig a vadon termő növényekben és az óceáni élővilágban fellelhető hatóanyagok teszik igazán egyedülállóvá.

Ismerd meg ezt a trendformáló luxusmárkát, mely a sztereotípiákat ledöntve vallja: a szép bőr bizony NEM luxus, hanem alapjog, ami mindenkit megillet. Téged és a szeretteidet is. A természet zabolátlan ereje mesés hatóanyagokká szelídítve, a tudatos szépség jegyében. Fedezd fel a webshopban.

RAAW by Trice

KIRÉ Skin

A kényeztető és 100%-ban természetes bőrápolás lengyel sikertörténete, melynek gendersemleges formuláit a gésák tradicionális szépségápolási szertartásai ihlették. Maga a név is ezt fejezi ki: a japán “kirei hada” körülbelüli jelentése “gyönyörű bőr”, mondanivalója azonban bőven túlmutat a pillanatnyi, felszínes gondoskodáson.

A “kirei hada” az organikus, mélyreható arcápolás filozófiája, melyet az egészséges hedonizmus – az önmagunkra való odafigyelés – felszabadító élménye és az átgondolt bőrápolásból fakadó öröm tudatos megélése éltet. A fermentált hatóanyagokban gazdag KIRÉ Skin épp ezért kizárólag természetes eredetű összetevőkből épül fel, és állatkísérletektől mentesen készül. Fedezd fel a webshopban.

KIRÉ Skin

ATTITUDE

Az ATTITUDE® márkafilozófia olyan környezetbarát termékekben teljesedik ki, melyek fókuszában a fenntarthatóság és a gondos odafigyeléssel összeválogatott, organikus hatóanyagok állnak.

A kíméletes “otthongondozást” és öngondoskodást támogató ATTITUDE portfólió a természetes tisztítószerektől a baba-mama termékeken át, egészen a haj- és bőrápoló készítményekig ível, 100%-ban hipoallergén, vegán, valamint EWG- és ECOLOGO-minősített összetevőkkel és biológiailag lebomló csomagolásokkal támogatva a tudatosan megélt mindennapokat.

A örömteli és fenntartható élethez ugyanis átgondolt vásárlási szokásokon és pozitív attitűdön keresztül vezet az út… Fedezd fel a webshopban.

ATTITUDE

Csodás inspirálódást és örömteli, mesés pillanatokban gazdag ünnepeket kívánunk!