Baba - mama

Nálunk minden kezdet – gyönyörű. Szeretni és szeretve lenni: a gyengéd gondoskodás megannyi formája édesanyáknak és kisbabáknak.

Baba-mama

A babavárás egy csodálatos és meghatározó időszak. Az apró jövevény érkezése felülírja a meglévő élet alapszabályait, új varázslatot és izgalmat csempész a mindennapokba. A kilenc hónap elsőre ugyan soknak tűnik, de igazából pillanatok alatt eltelik. Fontos, hogy ezért a család minden tagja időben, és a lehető legtöbb módon felkészüljön a gyermek születésére. Kismamaként, érdemes már a teherbeesés után fejben összegezni, majd a magzat fejlődésével párhuzamosan, apránként beszerezni a szükséges baba-mama holmikat.

Az első és egyben legfontosabb lépés egy biztonsági csomag összeállítása. Célja, hogy a baba és az édesanya számára, már közvetlenül a szülés után is rendelkezésre álljon néhány elengedhetetlen apróság. Ide tartozik például minden, ami:

Ezen túl ajánlott időben beszerezni mindenféle ápolóterméket is, hiszen a finom és puha bababőr nagyon sok törődést igényel. A tisztálkodási készítmények között a babafürdetők, a babaolajok és –ápoló krémek széles kínálata várja a leendő szülőket a Company of Life kínálatában. Ez viszont még nem minden! Választékunkban nem csupán a legkisebbeknek van ajánlatunk, hanem az anyukáknak is. Gondolva a várandósság alatti extra igénybevételre és a hormonális változásokra, kifejezetten erre az időszakra kifejlesztett kismama termékekkel készültünk.

Ahhoz pedig, hogy igazán biztos lehess abban, hogy a legjobbat adod gyermekednek, olyan bababarát tisztító– és mosószerekkel készültünk neked, melyek használata mellett nyugodt lehetsz afelől, hogy gyermeked a nap 24 órájában biztonságban van minden káros vegyi anyagtól!