Babaápolás

Babaápolás

Egy kisbaba érkezésekor nagyon sok mindenre oda kell figyelni. A gondoskodáshoz a szeretetünkön túl arra is szükség van, hogy a csöppséget a lehető legjobb termékek beszerzésével is megvédjük. A finom, puha bababőr sok törődést igényel, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy a felkészülés során milyen pelenkát, mosószert, vagy épp popsitörlőt választasz.

Kismamaként és szülőként az elsődleges feladat tehát, hogy mindenből a legkevésbé irritáló, speciális készítmény mellett döntsünk. A legnagyobb hangsúlyt érdemes a pelenka kiválasztására helyezni, hiszen ez az a babaápolási eszköz, amire napi szinten szükség lesz.

A pelenka kiválasztása után fontos, hogy megismerd azokat az egyedülálló babakrémeket, baba naptejeket, amik speciálisan védik a kicsi bőrét. Ezek a készítmények rendkívüli érzékenységre lettek kifejlesztve, hogy a legkisebbek is nyugalomban, irritációmentesen élvezhessék a napok múlását. Jelenleg elérhetők az olyan hipoallergén nedves törlőkendők is, amik gyengéden szabadítják meg a baba bőrét a szennyeződésektől, miközben visszaállítják a bőr egészséges, és egyben természetes pH-értékét.

Ahogyan a gyermek cseperedik, egyre több babaápolási terméket kell beszerezni. Ilyenek például a különböző babafürdető készítmények is, melyekből az Attitude rendkívül széles kínálatából választhatsz. Egy dologban biztos lehetsz: csak hipoallergén és bőrbarát, környezetbarát terméket találsz. A csöppség hajára szintén speciális készítmény, azaz erre kifejlesztett babasampon mellett kell dönteni, hiszen ekkor még bármilyen más kemikália intenzív negatív hatást tud gyakorolni a kicsi szervezetére. Ne aggódj, nálunk mindent megtalálsz!