Bababarát mosás

Bababarát mosás

Manapság már egyre inkább tudatosan közelítik meg az emberek a vegyi anyagokkal és kemikáliákkal kapcsolatos kérdéseket. Egyre bővülő információ bázisunknak köszönhetően, napról-napra derül ki, hogy mennyi – akár súlyosan irritáló – vegyi anyagot használunk nap, mint nap. Így nem meglepő, hogy sokan egyre tudatosabban közelítenek a problémához és igyekeznek kerülni mindent, aminek használata egyszerre veszélyes mellékhatásokkal jár és súlyosan környezetszennyező.

Ilyen például a mosás, különösen a kisgyermekes háztartásokban! Hiszen ki ne szeretne illatos, pihe-puha ruhákban járni és ilyenben tudni legféltettebb kincsét, a gyermekét is?

A helyzetre a megoldást itt is az anyatermészet adja: számtalan évszázadok óta ismert, népi praktika megújításával és különböző növényi összetevők újra-felfedezésével nagyon hatékony mosószereket és öblítőket alkottak meg akár extra szenzitív bőrűek számára is, melyek egyszerre környezetbarátak és hipoallergének, így óvják a bőrt.

Nem tartalmaznak irritáló enzimeket, de akár illatanyagokat sem, így akár a legérzékenyebb babák bőrét sem irritálják, miközben frissé és puhává teszik a textileket.

Valódi, gyengéd gondoskodás a család legkisebb tagjainak!