Patika

Egy egészséges életmód kialakítása komoly kihívássá válhat, hogyha drasztikus lépésekkel, és hirtelen szeretnénk eredményt elérni. Ilyenkor olyannyira próbálunk mindent megtenni a változás érdekében, hogy a kezdeti motivációból végül már csak egy görcsös erőfeszítés marad.

Ha Te is sokszor érezted már így, akkor biztosan régóta törekszel arra, hogy pozitív befolyást gyakorolj a mindennapjaidra, csak éppen a megfelelő megközelítési módot nem találod hozzá. A titok egyszerű: oda kell figyelni az apróságokra, és fokozatosan tudatosítani kell őket!

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is egészségesnek érezd magad, sokszor elég csak arra koncentrálnod, amiről úgy gondolod, hogy már régen az életed része, pedig valójában perifériára szorul. A magabiztos rutinhoz elengedhetetlen, hogy:

  • úgy oszd be az napodat, hogy több időd maradjon sétálni a szabadban, és relaxálni!
  • otthon is rendelkezésedre álljanak olyan eszközök, melyek segítenek az aktuális állapotod diagnosztizálásában (pl. lázmérő, gyorsteszt stb.)!
  • minden nap időt áldozz az immunrendszered erősítésére! Vásárolj A–, B–, C–, Omega-3 vitamint, vagy fogyaszd őket egyben multivitaminként (melyből nálunk férfiak és nők számára is kifejlesztett termékeket is találsz), a hosszú távú jó közérzet megteremtéséhez!

Ezen kívül választékunkban megtalálod azokat a nélkülözhetetlen eszközöket, melyekkel teljes egy háztartás, bármi is történjen: legyen szó allergiáról vagy épp egy könnyű sérülésről. Sebtapaszaink gazdag választéka biztosítja, hogy megtaláld az ideális megoldást a sebápolásra. A gondolatokat végigolvasva reméljük, hogy már készül az a képzeletbeli bevásárlólista, ami az otthonod teljes és tudatos felszereltségéhez szükséges. A hiányzó darabokat vásárold meg könnyedén, online és egy helyen: a Company of Life online patika a hét minden napján 0-24 elérhető!