Sport

Sajnos nem találtunk a keresésednek megfelelő terméket.

Sport

A tökéletes fizikális és mentális egyensúly megteremtése többtényezős feladat, melyben a sport kiemelkedő szereppel bír. A rendszeres testmozgásnak köszönhetően azonnal megtapasztalhatók azok a jótékony élettani hatások, amikkel biztosítani lehet a szervezet megfelelő működését. A gyakori edzéseknek hála a szív– és a tüdő teljesítőképessége javul, a vércukorszint és a vérnyomás csökkenni kezd, az állóképesség stabilizálódik, megfelelő étrend mellett, pedig a testsúly is ideálissá válik.

A hatékonyság maximalizálásához fontos, hogy szeresd is, amit csinálsz! Ahhoz viszont, hogy a mozgásra tényleg örömforrásként tekints, személyre kell szabnod az eszköztáradat! Minden esetben válassz olyan sportfelszerelést vagy sportkiegészítőt, amiben a „kötelezőn” túl is látod a fantáziát! 

Számunkra a tudatos élet egyik sarokköve a jóga és a relaxáció. Az ihletmerítéshez érdemes végigböngészned a Company of Life webshopot. A felmerülő kockázatok elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a fokozatosság és a teljes körű felkészültség minden esetben lebegjen a szemed előtt: egyaránt legyenek az otthonodban az edzés biztonságát elősegítő eszközök (pl.: ízületrögzítők), és a mozgás utáni ideális fehérje-, valamint energia- és tápanyag bevitelt elősegítő étrendkiegészítők is! Tedd teljessé életedet a nálunk kapható protein termékekkel, energiaszeletekkel és fehérje italokkal.