Élelmiszer

Az ételért, ami minden pillanatot megízesít. A pillanatért, ami minden ízében inspirál. Fedezd fel Élelmiszer termékrepertoárunk egészség- és élménytudatos világát.

Élelmiszerek 

Napjaink élelmiszerpiaca nagyon széleskörű termékkínálattal rendelkezik, ami számos szempontból kategorizálható, és további alkategóriákra bontható. A legklasszikusabb osztályozásként külön választhatók az alapvető élelmiszerek – mint a tartós élelmiszerek, az italok stb. –, illetve a funkcionális élelmiszerek, amiknek legfőbb jellemzőjük, hogy egészségmegőrzését szolgáló adalékanyagokkal vannak ellátva (pl.: vitaminnal dúsított élelmiszerek). Ezen túl szóba jöhet még a származás (magyar termék vagy külföldi termék), de a minőség (kiváló minőségű) szerinti kategorizálás is.

Fókuszban az egészségfenntartás

A modern világ pozitív hozadéka, hogy az osztályozások sok olyan alkategóriával is kiegészültek, amikben egyre nagyobb hangsúlyt fektettek az étrendek, illetve ételtolerancia szerinti alapvető élelmiszerek felosztására is. Ez azért különösen fontos:

  • mert sokan vannak, akiknek az egészségük fenntartásához elengedhetetlenek az egyes diéták (különös tekintettel a glutén– és laktózérzékenyekre).
  • mert a legtöbben igyekeznek kialakítani egy olyan egészséges rutint, amiben meghatározott mennyiségű a kalória–, szénhidrát– és a fehérjebevitel.

Habár már több élelmiszer kis– és nagykereskedelem is foglalkozik azzal, hogy a lehető legtöbb módon, tudatosan, szisztematikusan is szétválassza az ehhez szükséges alapanyagokat, egy nagy átfogó és univerzális webshop még inkább az ember segítségére lehet ebben!

A Company of Life kínálatában mindent megtalálsz, ami bio, vegán, glutén– és laktózmentes, vagy éppen csökkentett szénhidrát tartalmú vagy cukormentes, a házhozszállításnak köszönhetően pedig, nagy mennyiségben is könnyedén hozzá tudsz jutni a nélkülözhetetlen alapanyagokhoz és élelmiszerekhez!