Cukormentes

Cukormentes

Napjainkban egyre nagyobb az igény a mindenmentes termékekre. Olykor az egészséges életmód kialakításához van szükség a kalória– és szénhidrát csökkentett, illetve a hozzáadott cukor nélküli nassolnivalókra és ételekre, más esetben pedig egészségügyi gondok miatt kötelező a váltás. Bárhogy is legyen, a Company of Life kínálata mind a diétázók, mind a diabéteszesek számára biztosítja a cukormentes életmódhoz szükséges alapokat és nassolnivalókat.

A lemondásokkal járó élet csak akkor válik pszichésen megterhelővé, amíg nem találjuk meg azokat az összetevőket, amikkel ha nem is pontosan ugyanúgy, de közel hasonló édesre tudjuk varázsolni a kedvenc ételeinket és italainkat. Ebben nyújtanak segítséget a mesterséges édesítőszerek (édesítő tabletták, folyékony édesítőszerek) és a természetes édesítőszerek (agaveszirup, méz stb.). Utóbbiak azonban csak azok számára fogyaszthatók, akiknek nem cukorbetegség vagy egyéb egészségügyi probléma következtében kell elzárkózniuk a cukor használatától.

Az ízesítés mellett a legnagyobb hiányérzet mindig a nassolás miatt alakul ki. Még azokban is fel-feltörnek ezek az érzések, akik nem is kifejezetten édesszájúak, hiszen egy idő után mindenki szervezete igényli a finomságokat. Szerencsére az élelmiszerpiac már egyre szélesebb körben ki tudja szolgálni a cukormentes édességre vágyó vásárlókat.

A reggelek megédesítéséhez nagyszerű választásnak bizonyulnak a cukormentes lekvárok, a hozzáadott cukormentes csokoládékrémek, ha pedig napközben van szükség néhány falatra, az édesítőszeres kekszek és cukor nélküli müzliszeletek is remek alternatívák. Emellett nem szabad elfeledkezni a hozzáadott cukor nélküli csokoládékról sem, amik akár ajándékba is megvásárolhatók a fogyókúrázó vagy a cukorbetegségben szenvedő szeretteinknek.