Kenyérfeltétek

Kenyérfeltétek

A szendvicsek azért közkedvelt megoldások az éhség megszüntetésére, mert gyorsan és könnyedén elkészíthetők, laktatók és abszolút saját ízlésre formálhatók. Teljesen mindegy, hogy édes vagy sós ízekre vágysz, a témát nagyon változatos módon meg tudod közelíteni, attól függően, hogy milyen feltétek mellett döntesz.

Nincs szükség állandóan egy kifejezetten bonyolult receptre, töltsd fel a spájz tartalmát szendvicskrémekkel, a kenyérfeltétek legváltozatosabb kiszereléseivel, és máris biztosítva lesz egy tápláló reggeli, uzsonna, de kedv szerint akár az ebéd és a vacsora is!

Az emberi szervezet egészséges működéséhez ugyanúgy szükség van a cukros és a sós ételekre, ezzel is elősegítve a harmonikus és kiegyensúlyozott életmód kialakítását. Sokan úgy gondolják, hogy egyes finomságokat mindenképp tiltólistára kell helyezni, hogyha a fitt élet a cél, pedig igazából mértékkel bármire rá lehet fanyalodni. Ezért is ajánlott az éléskamrád feltölteni olyan praktikus megoldásokkal, amik segítségével tényleg nem telik bele pár perc, és máris egy bőséges falatozást tudsz prezentálni.

Ha a sós ízek rajongója vagy, válaszd a pástétomokat, a húsos– és vegán  szendvicskrémeket – a legnépszerűbb és legismertebb verzióktól kezdve, egészen a különleges ízvilágokig! Végül az összeállított ínyencségeket vegyítsd teljes kiőrlésű kenyérrel, friss paradicsommal, paprikával, uborkával stb., mert így nemcsak finom és változatos lesz az étkezés, de a magas rosttartalomnak hála, még kifejezetten egészséges is!

Ha azok közé tartozol, akiknek mindig szükségük van egy kis édességre, akkor ne felejtsd le a bevásárlólistáról a lekvárt, a dzsemet, a mézet, de a különböző mogyoró– és csokoládékrémeket se! Nagy előnyük, hogy tartósak és hosszú távra szólnak, a felbontás után is. Ennek köszönhetően soha nem kell attól félned, hogy nem fogyasztod el időben, és megromlanak, de ha egyébként is sokszínű evések híve vagy, akkor ezeket az alternatívákat még a sós megoldásokkal is bátran ötvözheted!