Granola

Sajnos nem találtunk a keresésednek megfelelő terméket.

Granola

Diétázol? Netalántán szeretsz odafigyelni az egészségedre, vagy csak szeretnéd jól kezdeni a napodat? Akkor bizony helyezd előtérbe, hogy a reggelid mindig a legjobb minőségű alapanyagokból készüljön! Jelenleg számos lehetőséged akad arra, hogy minél változatosabban és tudatosabban táplálkozz, de mivel a nap első étkezése kiemelt jelentőséggel bír, muszáj, hogy megmutassuk az egyik legjobb alternatívát!

A granola története egészen a 60-as évekig nyúlik vissza, de igazán csak napjainkban válik egyre népszerűbbé. Időközben ugyanis egyre többen elkezdtek törődni az egészségükkel anélkül is, hogy valamilyen betegség vagy ételintolerancia indokolná a tudatos étkezést. A granola a müzlihez hasonló finomság, ezért sokan össze is keverik őket. A különbség közöttük, hogy a granola összetevőit (zabszemeket, magvakat stb.) természetes édesítőszerekkel, például mézzel vagy juharsziruppal összesütik, ezért az állaga és íze egészen megváltozik.

A jó minőségű granola mindenféle plusz adalékanyagtól és cukortól mentes, zabpehelyből készül, és nagy mennyiségben tartalmaz gyümölcsöket, különleges magvakat és dióféléket. Ennek köszönhetően fogyasztásával nemcsak növelni tudod a napi energiaszinted, de a zab magas ásványi anyag–, rost– és vitamintartalma miatt, a vérnyomásodra, illetve a szív– és érrendszered megfelelő működésére is hatást gyakorolsz. Többféle ízvilágban is kapható, de felhasználási módját tekintve is változatos: joghurttal keverve, de növényi tejjel felöntve is tökéletes és laktató reggeli lehetőség.

Neked vajon melyik lesz a kedvenced? A tripla csokoládés, a mogyorós vagy a fahéjas granola gyermekeknek?