Illatosítók

Illatosítók

Egy lakás, egy ház illata több mindenre is rámutat: a higiénia és a tisztaság mértékére, az ízlésre, és összességében arra a tényre, hogy hogy ki és mennyire igényes a környezetére. Az illatosítók és a légfrissítők mind arra lettek kifejlesztve, hogy tudattalanul is jó hatást gyakoroljanak a közérzetre. Utóbbinak az atmoszférateremtés mellett plusz funkciója az is, hogy felvegye a harcot a kellemetlen szagokkal szemben.

A piacon mind az illatosítóknak, mind a légfrissítőknek számos típusuk megtalálható, attól függően, hogy a lakás mely pontját és részeit szeretnénk még frissebbé varázsolni. Kiszerelésükben, funkciójukban és illatvariációjukban is nagyon különbözőek lehetnek.

A legnépszerűbb légfrissítő termékeknek az automata légfrissítők számítanak, amik rendszeresen, hosszan tartó és intenzív illatokkal lepik el a nappalit vagy a hálószobát.

Az illatosítók között azok a típusok a befutók, amik dekorációként is tökéletesen megállják a helyüket. Napjainkban nagyon kelendőek például az attraktív és dekoratív üvegcsékben tárolt pálcás illatosítók, mert a megfelelő hangulatot látványban is képesek biztosítani, ráadásul sokkal környezettudatosabbak, mivel termékeink újra tölthetőek – illatuk pedig egyenesen mennyei. Nem lehet szó nélkül elmenni az illóolajok mellett sem, amiknek nemcsak illatuk, de jótékony hatásuk is közismert. Párologtatás segítségével segítik a relaxálást, miközben a szervezet működését is pozitívan befolyásolják.

Az illatok nagyon sok módon kommunikálnak felénk és rólunk. Ahogyan egy-egy markáns vagy éppen lágy parfümillat azonnal képes felidézni egy arcot, egy pillanatot, úgy a hozzánk tartozó színterek aromái is sok mindent elárulnak a személyiségünkről, a figyelmességünkről. A lakáson túl, az autódban is törekedhetsz arra, hogy sajátos illatvilágot teremts! Autóillatosítót, illatkártyát keresel? Nálunk jó helyen jársz!