Mosás

Mosás

Nem a ruha teszi az embert, de valljuk be, mindannyian szeretjük azokat a dolgokat és eszközöket, amik segítségével sok információt tudunk közvetíteni magunkról. Így nem is olyan meglepő, hogyha egy kedvenc pulóverünk, nadrágunk vagy pólónk mosás közben történő sérülése megvisel minket. A “ruhabalesetek” viszont meggátolhatók, hogyha pontosan jól ismerjük a mosás alapszabályait, és mindemellett még a folyamathoz szükséges termékek között is könnyedén különbséget teszünk.

Ahhoz, hogy a ruhák megőrizzék újszerű hatásukat, elsősorban szét kell választani a különböző anyagokat és színeket, és annak értelmében kell beállítani a mosógép hőfokát. Ezt követően meg kell találni azt a mosószert és öblítőt, ami nem okoz foltot a ruhán, és mindemellett nagyszerű illattal látja el a kedvenc viseleteinket. Vagy éppen illatmentesen teszi a dolgát. Manapság egyre nagyobb az igény a minél kevesebb kemikália használatára háztartásunkban, melyhez nálunk is találsz számtalan megoldást.

A leggyakoribb választás általában a mosóporra és a mosógélre esik, mert nagy kiszerelésben és kedvező ár-érték arányban megvásárolhatók. Amíg az előbbi előnye, hogy csak és kizárólag koncentrátumot tartalmaz, oldódását tekintve már kevésbé kecsegtet jó eredményekkel. Így azok számára, akik sokat küzdenek bőrirritációval, célszerű inkább a mosógél egy típusát megvásárolni.

A mosás minőségét tovább lehet fokozni olyan készítményekkel, amik kifejezetten a speciális anyagokkal törődnek, plusz illatmámort biztosítanak vagy épp megakadályozzák, hogy a színeresztő ruhák kárt tegyenek egymásban.

Választékunkban található mosószerek, öblítők vagy textilfrissítők mind-mind hipoallergének és 100%-ban természetes összetevőkből állnak.