Szépségápolás

Értjük a testbeszédet, és hisszük: nincs annál gyönyörűbb, mint azt adni neki, amire vágyik. Fedezd fel arc-, haj- és testápolási termékeink prémium és szépségigenlő válogatását.

Szépségápolás

A megjelenésünkkel számos üzenetet közvetítünk a környezetünk számára. A frizura, a köröm, a bőr – férfiak esetén még a szakállápoltsága mind egyfajta igényességről árulkodik. Ezt az odafigyelést sokan hiúsági kérdésként fogják fel, pedig valójában sokkal többről szól: a külső befogadók számára az első benyomás varázsáról, önmagunk részére pedig arról a törődésről, ami képes kiszakítani a mindennapok monotonitásából, és biztosítja az énidőt.

A szépségápolásnak éppen ez a két megközelítés a kulcsa, hogy úgy tekintsünk rá (az egyes beavatkozások gyakoriságától függően), mint a napi/heti/havi rutin egy fontos és elengedhetetlen részére. A legfontosabb, hogy ezek a pillanatok végül relaxációt, megújulást és pozitív feltöltődést hozzanak minden nő és férfi életébe.

A női és a férfi szépségápolás termékkategóriái

A kozmetikai termékeket általánosságban az ápolás területe szerint kategorizálják, miszerint megkülönböztetjük:

de egy másik felosztás szerint, ma már különválasztjuk a vegyszermentes, természetes összetevőkkel ellátott, illetve az úgynevezett tudatos bőrápolási termékeket is. Utóbbiak számos ismérv alapján osztályozhatóak és egyre népszerűbb irányzat. Ennek egyik sarokköve a fényvédelem, melyhez számos terméket találsz választékunkban, legyen szó arc- vagy testápolásról.