Arcápolás

Arcápolás

A rendszeres arcápolás és arctisztítás jelentősége, hogy fenntartsa a bőr egészségét. A jó minőségű és professzionális termékek nemcsak a mindennapos szennyeződésektől óvják meg az arcbőrt, de az olyan környezeti hatásokról is, melyek kiszárítják, irritálják vagy öregítik azt.

A mindennapos arctisztításnak több lépésből kell állnia. Az első fázis, hogy megfelelő, minőségi termékekkel szabadulj meg a kosztól, az izzadságtól és a bőr által termelt faggyútól! Ebben az arctisztítók és sminklemosók lesznek a segítségedre, attól függően, hogy milyen bőrtípussal rendelkezel. Száraz arcbőr esetén a tej állagú termékek lesznek a befutók, míg a normál bőrtípusú emberek számára a zselés ápolók fognak jól és hatékonyan funkcionálni.

Az ápolási folyamat akkor lesz teljes, hogyha a tisztítást követően tonizálsz, azaz eltávolítod a tisztítótermék maradványait az arcodról. Ennek köszönhetően a bőr felfrissül, mert a természetes pH-értéke helyreáll. Magától értetődik, hogy ebben az esetben az arctonikok játsszák a főszerepet, amelyeknek számtalan verzióját azonnal, pár kattintás után eléred. A tudatos bőrápoláshoz kulcsfontosságú a megfelelő fényvédelem, melyhez egyaránt megtalálod választékunkban az arcra és testre való fényvédő készítményeket. Végül, de nem utolsó sorban, nincs más dolgod, minthogy szerezz egy nappali és egy éjszakai arckrémet is, hogy a bőröd mindig védve legyen és hidratált maradjon!

Ennek a három lépésnek a betartásával, biztos lehetsz abban, hogy:

  • garantáltan megfiatalítod az arcbőrödet,
  • csökkented a bőrbetegségek kialakulásának kockázatát,
  • tudatosan és széleskörűen állsz hozzá az egészséged fenntartásához.