Dezodor

Dezodor

A dezodor használata a mindennapok elengedhetetlen eszköze. A teljeskörű ápoltság és magabiztosság megélésének éppen úgy a záloga, mint például a rendszeres haj– és bőrápolás. Az izzadásgátlás és egy finom illat képes a folyamatos frissességérzet fenntartására, ami állandó komfortérzetet biztosít a nap bármely szakaszában. A tisztálkodási szerek kínálatában számos dezodortípus megtalálható, így célszerű több szempont mentén válogatni az egyes termékek között.

Elsősorban abban kell különbséget tenni, hogy izzadásgátlót vagy dezodort vásárolsz, ugyanis sokan úgy gondolják, hogy technikailag a kettő ugyanaz. Ez viszont nem így van, mert amíg az izzadásgátló az izzadság keletkezését igyekszik megakadályozni, addig a dezodorok a már kialakult izzadság kellemetlen szagának elfedésére lettek kifejlesztve.

Ezen túl, napjainkban egyre nagyobb hangsúly van fektetve a kíméletes fejlesztésű típusokra. Az érzékeny bőr gyakran irritálttá válik a parabén, az alumínium vagy az alkohol miatt. Ilyenkor a természetes összetevőkkel előállított termékek jelentik majd a megoldást, azaz, például a hipoallergén és/vagy natúr dezodorok, vagy kifejezetten az alkohol– és alumíniummentes dezodorok. A döntést még az is megkönnyítheti, hogyha kifejezetten ragaszkodsz egy bizonyos kiszereléshez, tehát sokkal jobban preferálod:

  • a golyós dezodort,
  • a roll-ont,
  • a stiftet,
  • vagy a deo spray-t.

A Company of Life kínálatában női dezodorok és férfi dezodorok széles választékában keresheted meg a számodra legfinomabb illattal és legkézenfekvőbb állaggal rendelkező típust vagy típusokat!