Hajápolás

Hajápolás

A haj egészségmegőrzésének alapja a körültekintő és gyengéd ápolási folyamat, és az ehhez szolgáló termékek precíz használata. A samponok elsősorban a haj felületének megtisztítására szolgálnak, míg a balzsamok a hajszerkezet hidratálásában és a tincsek kifésülésében segédkeznek.

A piacon számos típusuk megtalálható, ezért a döntés nem könnyű. Ilyenkor úgy kell gondolkodnod, mint egy profinak, fel kell mérned a hajad és a fejbőröd állapotát! Értelemszerűen mindig a kifejezett problémára érdemes terméket szerezned. Tehát, ha azt tapasztalod:

Az otthoni hajápolás és a termékválasztás azonban nem merül ki ennyiben. Nem mindegy, hogy milyen anyagokkal formázod a bulifrizurádat, illetve, hogy milyen eszközökhöz nyúlsz, hogyha a sampon-balzsam kombináció után is úgy érzed, valami még hiányzik.

Gondoltunk ám a gubancos hajú vásárlóinkra is! Kifésülést segítő spray termékeink teljesen természetesek, növényi alapanyagokkal rendelkeznek. (Ez ugyanígy igaz a korábban említett ápolótermékekre is.) Mindemellett, ha szeretnéd még fokozni a hajápolási élményt, a következőkre figyelj oda a tökéletes megjelenés érdekében:

  1. Töredezett hajvégek helyreállítására vagy elkerülésére használj hajvégápolószereket, illetve egy professzionális hajkefét!
  2. A hajszerkezeted megerősítésére vásárolj olyan hajpakolást, ami mélyebben beépül a hajszálakba és hosszabb távon, áthatóbban regenerál, mint egy kimosható balzsam.
  3. Vásárolj hajban maradó balzsamot, hogy a hajad állandó védelemben részesüljön akkor is, hogyha nem mosod nap mint nap!