Intimhigiénia

Sajnos nem találtunk a keresésednek megfelelő terméket.

Intim higiénia

Az intim testrészek ápolásáról sokan félve beszélnek vagy érdeklődnek, még akkor is, ha ez a világ egyik legtermészetesebb dolga. A női élet szerves velejárója, hogy a megfelelő intim higiénia menetének lépései napról napra be legyenek tartva, hiszen ezzel a figyelmességgel számos fertőzés okozta és menstruációs panasz elkerülhető, illetve orvosolható.

A testi és lelki egyensúlyt megteremtésében nagy szerepet játszanak a minőségi termékek, különösen a nők menstruációjának ideje alatt. Minden bizonnyal egyik hölgy számára sem kell elmagyarázni, hogy milyen bosszantó, amikor a hormonális változások periódusában a rendelkezésre álló eszközök nem nyújtanak biztonságot.

Épp ezért fontos, hogy az egészségügyi betétek és a tamponok között is mindenki megtalálja a maga számára legtökéletesebb kiszerelést, a méret és a típus tekintetében is. Ha netalántán növelni szeretnéd a lehetőségeid számát, akkor alternatívaként a menstruációs kelyhek és a menstruációs bugyik is szóba jöhetnek. A hüvelyi folyás ellen érdemes beszerezni a könnyed, rugalmas tisztasági betétek valamelyikét.

A személyi higiénia fenntartása nem kizárólag azokra a “bizonyos napokra” koncentrálódik. Ugyanennyire jelentős, hogy nap mint nap, egy rutin keretében a külső nemi szervek is ápolva legyenek. A langyos vizes mosakodásnál célszerű intim tisztálkodási készítményeket használni, mint amilyen az intim törlőkendő vagy az intim mosakodógél is. A tusfürdő alkalmazásával szemben, ezek a termékek képesek fenntartani az intim területek egészséges egyensúlyát, ezzel meggátolva a baktériumok elszaporodását és letelepedését.