Kézkrémek

Sajnos nem találtunk a keresésednek megfelelő terméket.

Kézápolás

A testápolás akkor válik igazán teljeskörűvé és hatékonnyá, hogyha az egyes testrészekre külön figyelmet szentelünk és területspecifikus megoldásokban gondolkodunk. A kézfej állapota többet árulkodik rólunk, mint gondolnánk, ezért mindig szánj időt a kezek tisztítására és gondozására külön is!

A kézápolás alapja elsősorban a tisztítás (azaz a kézmosás), amihez elengedhetetlen a klasszikus szappan, vagy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő folyékony szappan. Segítségükkel mindig könnyedén megszabadulhatunk a baktériumoktól és az egyéb szennyeződésektől, ezzel is biztosítva az egészségünk megőrzését.

Személyenként változó, hogy kinek és melyik szappantípus lesz a befutó, de egy járvány terjedésének időszakában érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni a kifejezetten fertőtlenítésre szánt verziókra. A kórokozók eltávolításának kiemelkedő eszközei továbbá a kézfertőtlenítők is, amik utazás közben is képesek védelmet nyújtani.

A tisztítást követi a bőr folyamatos ápolása, regenerálása, vitaminokkal való ellátása. Egy kiváló minőségű kézkrém nagyszerű hatékonysággal tudja megadni azokat a tápanyagokat, amik segítségével a száraz és repedezett bőr azonnal feledésbe merül. Mivel a legtöbb webshop kínálata mindig széles körben lefedi az igényeket, a termék(ek) kiválasztása során célszerű az évszak, a kifejezett probléma, illetve az ápoló készítmények összetevői alapján mérlegelni. A shea vajjal, hialuronsavval dúsított termékek például bármikor jó választásnak bizonyulnak a bőrfeltöltő és hidratáló hatásuknak köszönhetően.