Lábápoló krémek

Lábápolás

A lábápolás sok esetben perifériára kerül, pedig ha odafigyelünk rá, sokat javít a komfortérzeten. Elég csak abba belegondolni, hogy a láb nap mint nap milyen mértékű terhelésnek van kitéve, és így azonnal könnyebb a témához közel kerülni. Minden testrész megérdemli az odafigyelést és az extra kényeztetést. Itt az idő, hogy megismerd a lábápoló termékek széles kínálatát, és egy otthoni „wellness and spa” élményt biztosíts magadnak!

Kezdd az alapoknál, és válassz ki egy szimpatikus lábfürdőt! Ezzel a frissítő és nyugtató termékekkel dupla élményben lesz részed. A bőröd egyrészt újra elnyeri a kívánt hidratáltságát, miközben a felgyülemlett méreganyagoktól is megszabadul. A lábáztatást követően, ha szeretnéd még intenzívebbé tenni az élményt, próbáld ki pluszban a lábápoló radírok, a lábmaszkok vagy lábkrémek egyikét! Ezek segítségével könnyedén és hatékonyan el tudod távolítani a kellemetlenséget okozó bőrkeményedéseket, és így újra átélheted a talp puhaságának nyugtató érzését.

Az igényes megjelenés a pedikűrrel válik teljessé. Ez a folyamat éppen a lábáztatás után lesz ideális, hiszen ekkor már a körmöd és a körömágyad is kellőképp felpuhult. Az eszközhasználatra ebben az esetben is oda kell figyelni. Attól függően, hogy kinek és melyik jelenti a komfortosabb megoldást, egy jó minőségű körömolló és/vagy körömcsipesz beszerzése elengedhetetlen, de az érzékeny bőr védelme miatt egy körömágyápoló olaj használata is ajánlott.